Klanten acquisitie

Iedere ondernemer krijgt er vroeg of laat mee te maken, klanten acquisitie. Het is voor velen een moeilijk verhaal. Dit komt met name doordat de absolute voordelen van het product niet volledig aan de behoeften van de klant aansluiten. Met iets meer voorbereiding kan het verschil al gemaakt worden. Daarna is het van belang dat marketing op de juiste wijze wordt ingezet. Het gaat er daarmee dus niet meer om dat u afhankelijk bent van één manier van marketing maar dat uw ideale klanten op veel verschillende manieren hun weg naar u toe vinden. Dit is eigenlijk de omgekeerde wereld van de wijze waarop veel van uw collega ondernemers te werk gaan. Als klanten naar u toe komen in plaats van andersom kost dit altijd minder moeite. Tips om dit te laten gebeuren kunt u vinden in het boek get all the clients you need.

Menig ondernemer maakt het zichzelf moeilijker dan het is. Dit is even slikken om te lezen wanneer u dag in dag uit de benen uit uw lijf aan het rennen bent. Toch zijn er altijd manieren om nieuwe klanten te werven. Klanten die goed bij u passen, en dat is natuurlijk waar het hier om gaat.

Een uitzonderlijk goed plan om klanten te werven en acquisitie te plegen is dus nodig om het verschil te maken en grote getallen nieuwe klanten binnen te loodsen. Onderzoek eens hou andere ondernemers die veel succes hebben te werk gaan. Hoe kan het dat het de ene ondernemer ogenschijnlijk weinig moeite kost terwijl een ander 60 urige werkweken maakt terwijl de omzet en het inkomen ver achterblijft. De verschillen in aanpak zijn vaak minimaal. Zorg er dus voor dat u uw eigen marketingplan eens duidelijk onder de loep neemt zodat u zich meer kunt richten op de marketing technieken die gegarandeerd resultaat opleveren. Het zal u tot in lengte van dagen profijt op kunnen leveren.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: